אין לי מה לכתוב

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/11/2011 | 11:33 | מאת: שלומי

ממש כלום אז שלא אכתוב? זה מה שאתם אומרים לי? או קיי אני מקבל את הצעתכם ולא אכתוב. במילא אין לי מה לכתוב כך שזה קל לי לקבל את מה שאתם אומרים. מצד שני מה איכפת לכם אם אכתוב גם כשאין לי מה לכתוב? עולה לכם כסף? הרי הכל פה בחינם במדינה שלנו. שום דבר לא עולה כסף. אפילו הכביש המהיר בחיני חינם. או הנה התחלתי לכתוב ועולה לי נושא לראש החניונים, אתם יודעים שהם גזלנים שודדים לאור היום? לוקחים מעל 40 ש"ח לחניה יומית פה בתל אביב. ולמה כל הרחובות הם עם פסים כחול לבן שצריך לשלם? גם בשכונות מגורים. זה לא שוד? צריך לעשות מחאת אוהלים על מה שקורה עם החניה. פשוט מטורף לגמרי. שלא לדבר על הקנסות שנותים לך אם קצת חרגת מהכחול לבן. מניאקים. ארץ אוכלת יושביה. \ נכון? מסכימים איתי? מי מסכים איתי? יאללה, אני הולך לי לדרכי אין לי חשק לעבוד היום אבל זה לא חדש אין לי חשק לעבוד אף פעם כמה אשמח אם אצליח להשיג שוב קשר עם הרה כמה חבל לי שהיא נעלמה לגמרי בה ביי איים האנגרי פור א צ'יינג' מייבי איי וויל גו ביי א ג'וסי סטייק! יס דטס א גוד איידיאה לייטר אליגייטרז צ'או היה נעים לשוחח ראיתם את הבאנר כאן שקופץ ושואל מתי אתם רוצים סקס? מה זה העסק שלהם? זו לא חוצפה? חברה, נכנסים לנו לתוך חדר המיטות! הלפ! תנו קצת פרייווסי. טוף עכשיו אני באמת הולך סי יו אראונד ביי אגב, בשקט בשקט רק לכם אני מגלה, אני רוצה סקס כל הזמן! אבל אל תגלו לאפחד, פסדר? יופי יאללה הלכתי

21/11/2011 | 14:34 | מאת: שמחוש....

שלומי -אתה שובבון קונדסון.

22/11/2011 | 09:43 | מאת: שלומי

יו קנואו וואט דט מינז? שמחוש, איך המצב הפיננסי? יש פרנוסע? יש קוטג' במקרר? את עושה דיאטה? עושה ג'וגינג? ספרי לי קצת דברים נחמדים. איך הבעל? לא עושה צורעס?