שן, בלי חיוכים ):

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/11/2011 | 21:58 | מאת: איריס

הייתה לי שן ככה טיפה בצד אתם יודעים,הניב..היא נשברה עד השורש.רק רואים אם אני מחייכת ככה טוב. הביטוח כללית פלאטינום רק יתחיל לכסות שתלים בפברואר כי רק אז תעבור שנה. אז אני נאלצת לחכות..האם בנתיים לעקור את השורש או יותר נכון את הבסיס שנשאר בפנים?אי אפשר לבנות על זה כתר..וגם הסתימה זמנית נפלה תוך יומיים. הרופא הזהיר אותי מראש שאין טעם בכלל לשים סתימה כי כלום כבר לא יתפוס...בנתיים אני לא יכולה לחייך

21/11/2011 | 11:22 | מאת: שלומי

כל הדרך לרופא שיניים. לא תחייכי כי יראו שחסרה לך שן? ביג דיל. שימי פס על כולם. היופי כידוע הוא פנימי.

21/11/2011 | 14:33 | מאת: שמחוש....

נפלה לי שן צדדית -טוחנת ? ויש לי מרווח בין השיניים -אני צריכה לעשות שתל -3000 ש"ח אבל מה ? קל לי היום לפתוח מקבוקי בירה עם השיניים. נסי ותנוססי.