חמותי ובעלי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/10/2011 | 04:18 | מאת: מירי

שלום לכם אני נשואה 6 שנים עם שני ילדים קטנים וגרה בדירת שיכון במרכז הארץ. שבוע שעבר הודיע לי בעלי שאמא שלו רוצה לעבור לגור אצלנו כי מפנים אותה מעמידר גם ככה הדירה שלנו קטנה ואין לי מושג איפה היא תישן. הבעייה שתמיד יש לה הערות קטנות על דברים שאני עושה כמו חינוך הילדים היחסים שלי עם בעלי טובים בדרך כלל איני יודעת מה לעשות.

25/10/2011 | 22:47 | מאת: איריס

על הזכות של חמותך להשאר בדירה שלה...ממתי מפנים זקנה מדירת עמידר? זה נראה לי לא חוקי בהצלחה