חוות דעת אמיתיות על בתי אבות

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/09/2011 | 22:42 | מאת: ליזט

סבתי הינה קשישה סיעודית אשר צריכה כרגע טיפול צמוד ואנו רוצות להעבירה לבית אבות בירושלים. יש לנו מלווה "מומחית" לבתי האבות, אך אנו רוצות לשמוע המלצות אמיתיות מטעם קשישים ומשפחותיהם. חיפשתי שעות באינטרנט, ולא מצאתי שום פורום שעוסק בזה, הכל זה פרסומות! איפה יש במה לדיונים או סיפורים על בתי אבות? בתודה מראש

01/12/2011 | 19:26 | מאת: עלמה

שלום לך,את בהחלט מעלה נקודה חשובה. אני מחפשת פורום בו אוכל להביע השגות חמורות מבית אבות, בית ליצ'ק באזור בו שהה אבי, ולשבח את זה בו הוא שוהה עכשיו ואני לא מוצאת אתר כזה אלא רק המלצות ופירסום של חברות העוסקות בתחום. נסי לקבל המלצות מהסובבים אותך ולהסתמך על ניסיון של אחרים בפועל ולא על מילות שיווק מפוצצות או מיזרקות מפוארות מוארות באורות נוצצים. זה תהליך לא פשוט ודרושה סבלנות מרובה וכיתות רגליים. בהצלחה.