שלום לשמחוש...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/08/2011 | 14:48 | מאת: איריס

מה שלומך? מה חדש? שמת לב שבערב נושבת קצת בריזה...עוד לא מצאתי עבודה , אבל אני יודעת שזו אשמתי, כי הייתי צריכה לשלוך את הקו"ח לכל המקומות ביום אחד לא שני מקומות ביום. קודם אני עושה חישובים אם אסע שעתיים לכל כוון באוטובוס, לא אגמור במצב של אישפוז במקום במצב כשיר לעבודה היה אפילו מקום שראינו אותי ליד הבית! בא לי גם היום לברוח לים לטבול את הרגליים במים של חוף תל אביב ישועת ה' כהרף עיין?

25/08/2011 | 15:44 | מאת: שמחוש...

איריס חמדתי היי אכן הערבים אצלנו נעימים הימים חמים ויבשים. אני מקווה שתמצאי עבודה בהקדם (באיזה תחום את עוסקת ?) כמו שאני מבינה מצב שוק העבודה כיום הוא לא הכי לבבי אם כי יש יתרון למי שיש לו נסיון ףותק וידע. משרדי ההשמה מקבלים לא מעט קורות חיים ושם הם ממיינים אותם ומזמנים את המועמדים המתאימים. אני מבינה שאת גרה במרכז ולכן אני מעריכה שתמצאי עבודה די מהר. בהצלחה.

30/08/2011 | 00:21 | מאת: איריס

יאו רק חזרתי לקרוא אני בדרך כלל כותבת לשלוח עם ח' ולא עם שגיאת כתיב מתנצלת כן אני אמצא..פעם היו גולשים כאן כמה אנשים