אימי מאושפזת במלבן בגלל פצע לחץ והמצב ישתפר אבל מה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

10/08/2011 | 16:38 | מאת: אליהו הדר

אימי היתה מאושפזת במשך 10 חודשים במלבן שבנתניה כתוצאה מפצע לחץ דרגע 4. ברוך השם הפצע כמעט הבריא והוא בדרגת2 ובעקבות זאת עומדים לשחרר את אימי מהמלבן אבל אני בבעיה כי לצערי אימי היא אישה סעודית והוא מחוברת עכשיו לזונדה באף ולפי המצב היא לא יכולה לחזור לביתה וכאן הייתי מבקש את עזרתכם. אנחנו אני הבן ואימי תושבי נתניה ומכיוון שגם אני בן אדם מוגגגבל היתי מבקש עזרה וייעוץ לאיזה מקום בנתניה כדאי להעביר את אימי לאיזה מוסד סיעודי?איזה מוסד אתם ממליצים?אנחנו אנשים דתיים אז האם כדאי גם לחשוב על מוסד ברקע דתי גם אם אימי סיעודית ולא מתקשרת? בתודה מראש אלי

12/08/2011 | 18:14 | מאת: שמחוש...

הי מאחלת לך ולאמך בריאות טובה לא חסרים בנתניה מוסדות סעוד טובים , למיטב ידעיעתי יש רשת של בתי אבות של דתיים ששייכת ל"אמנה" בם "תפארת " או משהו כזה. יש להם גם שלוחות בירושלים. שבת שלום.