הקורות חיים שלי...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

04/08/2011 | 14:11 | מאת: איריס

אוף, כבר שלחתי לשלוש מקומות , לכמה מקומות צריך עד שאמצא עבודה??? 20? שלושים? אני גרה באיזור פתח תקווה, ושאעבוד בנתניה?או יפו? צריך לפחות לעשר, אני מניחה, למה, למרות שאני כל כך נבונה, לא מצליחה מספיק. פעם חשבתי שעבודה טובה זה בייחס ישר להשיגים בבית הספר...היום אני מתחילה להבין שזה לא משנה בכלל. יכול להיות לכאן או לכאן.

05/08/2011 | 00:49 | מאת: שמחוש...

היי איריס הצלחה בעבודה לא קשורה בהכרח לציוני בית הספר , את צריכה גם נסיון מוכח, להיות פרזנטיטטיבית, לויאלית , חריצות, לצערי במקומות מסויימים את צריכה גם להיות נאה (במקומות עבודה בהם את נפגשת עם לקוחות ) וגם קצת מזל. כ"כ את צריכה לכתוב ללא שגיאות כתיב כמו שכתבת למעלה. בהצלחה.

09/08/2011 | 14:56 | מאת: איריס

שלושה מקומות , עשרה מקומות אני נזהרת כשמדובר בראיון עבודה.. לגמרי התעלמתי בשעת צער וביטוי הכאב למעלה...