מגורים חינם אצל קשישה בפתח תקווה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

30/07/2011 | 12:11 | מאת: ענת

אימי היא אשה בת 77, בריאה יחסית, עצמאית לחלוטין, מתפקדת תיפקוד מלא -- מנקה, מבשלת, יוצאת לסידורים וכו'. הבעייה היא שהיא סובלת מבדידות ופוחדת מאוד להישאר לבד בביתה משעות אחה"צ ובלילה. היא גרה בבית פרטי בפתח תקווה, 6 חדרים וחצר גדולה. בבית איתה (באגף נפרד) גר אחי ובחדר סמוך לחדרה גר מכר של המשפחה (באופן זמני), אבל שניהם נעדרים מן הבית לשעות ארוכות ולפעמים יוצאים לבלות בשעות הערב. אימי זקוקה לחברה מסביב לשעון ואני מחפשת בחור, רצוי סטודנט, שיגור גם הוא בבית כדי שכולם יחדיו יוכלו לחלק ביניהם את המשמרות כך שאימי לא תשאר לבד (מדובר על השעות 16:00 עד 05:00 בבוקר). הדייר החדש לא יצטרך להוציא שום הוצאות ויקבל הכל, כולל אוכל. יש לציין כי אימי היא אשה טובה, חמה, מפנקת שתמיד דואגת לרווחתם ל הסובבים אותה ואין לה שום בעיה תיפקודית חוץ מחרדה מפני בדידות. המעוניינים מתבקשים לכתוב אל דוא"ל: [email protected] ואחזור אליכם טלפונית

31/07/2011 | 11:25 | מאת: שמחוש...

היי ענת מאחלת לאימך בריאות טובה. אני חוששת שפורום זה אינו המקום התאים לחיפוש אחר מישהי שתגור עם אימך ולו רק בגלל שמדובר בפורום עם "נוכחות מעטה " של גולשים. אולי דרך משרדי כ"א תוכלי למצוא מישהי מתאימה , את צריכה לקחת בחשבון שתחול עלייך איזו אחריות כלפי אותה מישהי שתגור עם אימך כי לא מדובר במגורים בלבד אלא במעין טיפול למרות שאת מציינת שאימך עושה הכל. הפרסום של בקשתך לעניות דעתי צריך להיות יותר באופן יותר מאסיבי. אולי דרך העיתונות ? דרך המכללות ? דרך משרדי כ"א.ועוד בהצלחה.