החתול חולה...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/07/2011 | 22:48 | מאת: איריס

החתול שלי חולה. ווטרינר ביקר והביא תרופות אבל אני חצי מעולפת מעייפות . ויודעת שהחתול יעשה בעיות ולא ירצה לאכול את זה ...מתפללת שיהיה קל יותר משחשבתי.עכשיו לעבודה!

26/07/2011 | 22:59 | מאת: איריס

הוא בכלל לא עשה בעיות, בקושי שם לב לתרופה, עשיתי לו כופתאה מה ממרח סולומון שלו, ומיליתי אותה באבקת מהתרופה שמעכתי עם כפית. שמחוש את טסה לחול השנה או שאסור לך להגיד עד שאת חוזרת?

27/07/2011 | 09:47 | מאת: שמחוש...

איריס -אני לא טסה ולא נוסעת לשום מקום . מה שתכננו היה לנסוע לטבריה לאיזה סופ"ש אבל זה עדיין לא סגור. איריס האם את יודעת שטבריה הפכה חעיר חרדית מאד ? המים של הכנרת הם מים קדושים. אחרי ששנה שעברה מכרתי לתיירים אוויר מהכותל אני חושבת שאני אמכור מים מהירדן בתוך בקבוקים. (הכנתי בבית ברז מיוחד למים קדושים - יש לי קו לנהר הירדן ) כל בקבוק 10 דולאר . איריס את טסה ? מי ישמור לך על הביבר ?