שטיון

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

16/07/2011 | 18:59 | מאת: rock

שלום לכולם על סמך איסוף מידע ברשת הבנתי שלאימי בת ה-87מתגלים סימנים לשטיון מסוים. בין היתר היא מבחינה בזר המשוטט בביתה, באופן קבוע בימים האחרונים. שאלתי לחברי הפורום- התמודדות-איך אני מתמודד עם המחלה והסימפטומים עם מי אני מתיעץ האם יש טיפול תרופתי יעיל וכו'

16/07/2011 | 21:13 | מאת: איריס

16/07/2011 | 21:42 | מאת: rock

אלק מה?-להאמין שמה ,שאנשים מסתובבים לה בבית ? יופי של תגובה איריס, תודה

17/07/2011 | 20:43 | מאת: שמחוש...

לא מבינה למה האמא שלך גרה לבד או שאני טועה . ברגע שהיא"רואה " שמישהו מסתובב בבית שלה .תוכיחי לה שהדבר אינו נכון. אם אכן היא סובלת משטיון כדאי להתייעץ תחילה עם רופאת המשפחה.