בין בית אבות לדיור מוגן

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

11/07/2011 | 21:54 | מאת: עמית

שלום שמי עמית. אבא שלי יבדל"א כבר עוד מעט מגיע לגיל הגבורות והיות והוא חי לבד בדירתו אשר ברמת גן אני חושב שהגיע הזמן שאדאג לזה שהוא יהיה בהשגחה. אבל אני לא מבין מה זה בדיוק דיור מוגן. מה ההבדל בין זה לבין בית אבות? איפה בכלל מוצאים המלצות לבית אבות? תודה רבה עמית

17/07/2011 | 20:48 | מאת: שמחוש...

גדאי לקחת את הרגליים ולכתת לכל מיני בתי אבות או דיור מוגן ולבדוק ולהתרשם מהצוות המטפל מהמבנים מה"תוכן היומי" של הקשיש. ישנם היום בתי אבות או דיור מוגן שנותנים שרותים מצויינים כולל שרותי בריאות צמודה. כמובן שהכל עניין של מימון. בהצלחה.