דחוף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

10/07/2011 | 19:57 | מאת: אמא מודאגת

אולי אתם תיעצו לי בתי בת 20+סובלת מקשיי בליעה עשתה את כל הבדיקות והכל תקין היא הכירה מישהו כמה חודשים וקבעו להתחתן בעוד 4 חודשים המצב הוא כעת מאוד חמור היא בוכה כל יום שאינה יכולה לאכול היא פוחדת שהוא ידע מה מצבה האמיתי והוא יעזוב אותה אגב הם מאורסים כשהיא איתו היא לא יכולה לאכול כלום מרגישה חלשה לא עובדת וכל יום בוכה לי שהיא פוחדת למות שהיא לא אוכלת אני לא יודעת למי לפנות אוטוטו חתונה מה יהיה איך היא תתחתן היא לא רוצה לבטל או לדחות מה לעשות תעזרולי אני מיואשת אין לי למי לפנות הבת שלי הולכת לאיבוד מיום ליום..

10/07/2011 | 21:44 | מאת: שמחוש...

שלום לך לא מבינה מה םרוש "כל הבדיקות " האם מדובר בבדיקות רפואיות גם בתחום הנפשי (מתח חרדה ). האם בתך שלמה עם ההחלטה שלה להתחתן ? האם נראה לך שגיל 20 זה גיל בו ביתך בשלה להתחתן ? האם את מהמגזר החרדי ? לא רצוי שגם את תהיי מודאגת את צריכה להפגין מול בתך בטחון . רק בריאות

10/07/2011 | 22:25 | מאת: אמא מודאגת

בבקשה

11/07/2011 | 12:19 | מאת: איריס

האם היא לא בולעת את הרוק שלה? האם היא משתעלת הרבה? איך היא הסתדרה עד עכשיו??? יש לה דלקת גרון או משהו? ממה היא ניזונה? הרי אפשר למות אם לא אוכלים או שותים? מה יש לה צינור האכלה לבטן? ומה זה קשור בכלל לבן זוג? מה הוא צריך לדעת? כמה זמן הם בכלל מכירים שהוא צריך לדעת?

24/07/2011 | 19:14 | מאת: מלי קמחי

היי ביתך נמצאת במצוקה מאוד גדולה והיא חייבת להתייעץ עם איש מקצוע. אני מטפלת מוסמכת בפסיכודרמה ואני אשמח לעזור לביתך. לשאלות נוספות והתייעצות 0506949050. זיכרי שביתך פועלת מתוך 'פחד מוות' וחשוב קודם כול להרגיע אותה.