האם להפוך לחתול?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

25/05/2011 | 22:55 | מאת: מתלבטת

ממש עכשיו הציעו לי להמיר מחדש את התצורה בה היה עלי לעבור את הגלגול הנוכחי בחתול. כמו כן נאמר לי שהחוויות שצברתי כאדם ימחקו ובמקומם תכנס לפעולה תודעה של חתול. האם להעתר להצעה?

25/05/2011 | 23:42 | מאת: שמחוש...

מיאו.

28/05/2011 | 23:36 | מאת: צמיג אחורי

ללכת על זה בגדול ! עננים ישי לוי מילים ולחן: רביב בן מנחם עננים התכסו להם בינתיים בראותם איך רגלי כשלו מדרך עזבוני אחי כשהושטתי ידי כשצעקתי עיזרו לי ידידי אנא אלך הייתי שם מעבר את לילותי ביליתי שם בסתר ידידי זה שקר לא כדאי ידידי זהו כל סיפור חיי עננים התכסהו להם בינתיים בראותם איך רגלי כשלו מדרך עזבוני אחי כשהושטתי ידי כשצעקתי עיזרו לי ידידי אנא אלך... האחת שלי (2011)

30/05/2011 | 21:28 | מאת: מיאו

12/06/2011 | 01:47 | מאת: איריס

תקחי בחשבון שתוחלת החיים של חתול רחוב הוא בערך שנתיים, אם יתמזל מזלך ואדם יחפוץ לאמצך כי אז תגדל תוחלת החיים שלך ל16 בערך...בנוסף מוח החתול על אף גודל גולגלתו הוא בגודלו של אגוז מלך כך שלא תמצאי שם הרבה פילוסופיית חיים או יצירתייות או התעלות הנפש ויכולת קליטה של רעיונות ומשוואות מתמטיות וכד'. ואם זה לא משכנע אותך אז תחשבי על זה שרוב בעלי החתולים מסרסים את חתולי הבית שלהם או אם תצאי חתולה גיזאית כי אז ישתמשו בך לעשיית רווחים וליילודה בילתי פוסקת..תעשי את החשבון שלך...בברכה מיאוו,מיאו