סוכרת עם אינסולין ונסיעה לחו"ל

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

18/05/2011 | 11:28 | מאת: בר

שלום לכולם אני נוסעת בחודש הבא לחודש לארה"ב .הטיול יהייה בתזוזה בין מלונות דרכים רוב הזמן ברכב ממוזג אבל יהיו ימים שנצא בבוקר ונגיע בערב למלון ובדרך נצא מהרכב לטיולים כולל במדבריות של לאס וואגס.האם תוכלו לתת לי עצות לגביי איך לשמור על האינסולין שיהייה בטמפרטורה של קור?האם משהו עבר טיול כזה ויכול לתת לי טיפים?

19/05/2011 | 15:55 | מאת: שמחוש...

היי אולי כדאי שתתייעצי עם הרופא שלך. דרך אגב האם כל חולי הסוכרת שמקבלים אינסולין מספר פעמים ביום אינם יכולים לעזוב את ביתם לפרק זמן ממושך של למעלה מ 6 שעות ?