מה שלומכם?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/03/2011 | 10:18 | מאת: שלומי

תגידו לי בבקשה, קורה לכם שאתם חשים מצב רוח על הפנים ולא בדיוק יודעים למה? מתחילים לשחזר לאחור את היום, מה קרה עד עכשיו שקלקל לי את המצב רוח. לפעמים מוצאים. לפעמים לא בטוחים ולפעמים לא מוצאים. נכון או לא? ועוד שאלה, נניח באופן היפוטטי (יש למילה הזו מילה בעברית? ואגב, אפשר גם לומר: באופן תיאורטי. אז מה ההבדל ביניהם? ) איפה היינו? כן, שנניח באופן היפוטטי שאדם במצב רוח נאכס (יש לזה מילה בעברית?) והוא רוצה לשפר את המצב רוח, יש לכם עצה טובה לענין? תנו לי עצה. אני כרגע במצב רוח לא הכי איייי איך אעלה לעצמי את המצברוח?

28/03/2011 | 17:26 | מאת: שמחוש....

ממש אין לי פתרון פלא להעלאת מצבי רוח.מה שאני עושה בדרך כלל ,שלומי,אני מסתכלת על מודעות אבל בעיתונים ואומרת ברוך השם אני לא רואה את השם שלי מופיע. ברוך השם.

29/03/2011 | 15:23 | מאת: שלומי

חשבתי שאת תמיד עליזה ושמחה. איך הנקיונות לפסח מתקדמים?

30/03/2011 | 01:03 | מאת: איריס

count your blessings...

31/03/2011 | 21:47 | מאת: איריס

היפוטטי לקוח מהמושג היפוטזה- הנחה המשמשת בסיס למחקר או היקש ותיאורתי לקוח מהמושג תיאוריה- מערכת הנחות והשערות להסברת תופעות בדרך כלל על פי עקרונות כוללים.בקיצור נראה לי שאלו מילים נרדפות...מה משפר מצב רוח? כמובן שלבקר בפינת חמד הנקראת " פורום תמיכה הדדית" ולפגוש חברים ישנים. לכל אחד יש דברים אחרים שמשמחים אותו.,PICK AND CHOOSE