טלפון למוסד נפשי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

15/03/2011 | 20:44 | מאת: דודי

היי, חברה שלי אושפזה במוסד לבריאות הנפש בגלל לחץ נפשי ובעיות בריאות נפש. הוריה מסרבים למסור לי היכן היא מאושפזת-היא תושבת השרון. אם אני אתקשר לבתי חולים באזור האם הם יתנו לי מידע לגבי המצאותה של אותה ידידה במוסד או שמדובר במידע חסוי. אני מתכוון רק לדעת האם היא מאושפזת שם ולא לבדוק מה מצבה הרפואי.

15/03/2011 | 22:59 | מאת: איריס

..אם הוריה לא מעוניינים שתדע איפה היא,והיא לא מסרה לך...אולי פשוט תתן לה אוייר...זה לא שהיא שברה את היד או נקעה ברך...