שאלה פסיכולוגית- אביזרים נלווים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

05/03/2011 | 12:38 | מאת: טלי

שלום רב! אני סטודנטית לעיצוב תעשייתי שנה רביעית ופרויקט הגמר שלי הוא "אביזרים נלווים לגיל הזהב". ברצוני לשאול האם מוכרת להם התופעה שאנשים מבוגרים מסרבים להשתמש במכשיר שמיעה (או כל אביזר אחר כגון מקל הליכה או הליכון) עקב סיבות פסיכולוגיות כגון : בושה או לא רוצים להודאות במחלה . תודה מראש טלי

08/03/2011 | 22:03 | מאת: איריס

אבא שלי לא משתמש כמעט במכשיר השמיעה שלו למרות שעלה אלפים רבים, הוא טוען שזה כמו עצם זר באוזן ושומעים גם רעשים רחוקים יותר בהגברה. ורק שם אותו אם אנחנו ממש מתעקשים או בארועים מיוחדים...לפעמים נדמה כאילו הוא לא משתמש בו כי הוא פשוט לא רוצה לשמוע