כדורים מעכבי תיאבון.

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/02/2011 | 07:41 | מאת: מורן

בקר טוב לכולם. אני בת 28,אמא ל-3 מקסימים. אני שוקלת 112 ק"ג,גובהי-168 ס"מ. ה-BMI שלי כבר נושק ל-40... רופא המשפחה נתן לי בזמנו-רדוקטיל,בקושי הספקתי להשתמש בזה-וכבר הורידו אותו מהמדפים בגלל הסיכונים שהזכירו לגביו. הרופא החליף לי ב-קסניקל. 3 כמוסות ליום,ולא עשו כלוםםםםם! היה לי תיאבון,ואכלתי יותר ממה שאני רגילה אפילו. הרדוקטיל-בזמן הקצר שהיה לי שימוש בו-עשה בדיוק מה שהתיימר לעשות. מנע ממני לנשנש. האם יש תחליף דומה לפעולה של הרדוקטיל-שמותר לשימוש? אפילו אם צריך מרשם-אשמח לדעת,ואבקש מהרופא שלי שירשום עבורי. הפעילות גופנית שלי מסתכמת בכך שאני עובדת במשק בית כ-5 שעות ביום. בקיץ אני אפילו מוסיפה הליכות של חצי שעה. עשיתי בדיקות דם כדי לראות למה אני לא זזה מהמשקל הזה....לא היה משהו לא תקין. הרופא בדק גם את הבלוטת-תריס-היא מתפקדת כרגיל. אני מניחה שלא נותר דבר-אלא כדורים שיעזרו לי...... אשמח לקבל תגובות. המשך שבוע נעים. מורן.

28/02/2011 | 14:29 | מאת: שמחוש....

חשבת אולי על ניתוח קיצור קיבה ?

28/02/2011 | 14:36 | מאת: מורן

חשבתי על זה...אבל אני מעדיפה בכדורים ולא התערבות כירורגית זה כמו לא לקחת גלולות למניעת הריון-וישר ללכת על התקן. תודה על תגובתך.