מידע חשוב לבני משפחתכם המזדקנים שהיו בשואה:

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/02/2011 | 12:34 | מאת: עמי

מידע חשוב לבני משפחתכם המזדקנים ומכרים מבוגרים שהיו בשואה: לאחרונה מדינת ישראל הכירה ביהודים שעלו מרומניה, בולגריה, תוניס, ולוב לפני אוקטובר 1953 והיו ילדים או בוגרים במלחמת העולם השנייה כניצולי שואה הזכאים לקצבה חודשית לכל חייהם. יש כיום ישראלים רבים שאינם מודעים לזכות זאת. אנא הפיצו זאת לבני משפחותיכם המבוגרים כי זה עשוי לעזור כלכלית להרבה מאד קשישים בישראל שחיים כיום בקשיים רבים. לפרטים נוספים ניתן לשלוח מייל ל- [email protected] השאירו מספר ואחזור אליכם. אנא העבירו מידע זה לכל המכרים שלכם! זו מצווה לעזור להם ולקרוביהם המבוגרים!!!

13/02/2011 | 14:03 | מאת: שמחוש....

האם העזרה הכלכלית שאתה מדבר עליה היא עזרה לכיסו הפרטי של פותח ההודעה ? מאד מעניין שאנשים מנצלים אנשים קשישים. זה לא מעניין- זה דרעק.

13/02/2011 | 14:51 | מאת: עמי

אני אדם פרטי בן לניצולי שואה שמעוניין להפיץ את המידע הנ"ל... לא כולם דרעק...