ציטטה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

05/01/2011 | 18:55 | מאת: תגובה ללינק

נרקיסיזם מוביל להצלחה בטווח הקצר. אם אני נרקיסיסט אני אהיה טוב בלהתחיל מערכות יחסים, בלהיהפך למנהיג, בלהופיע בפני קהל. אם אטעה אוכל להאשים אנשים אחרים, ואם אחרים יצליחו אני אוכל בלי בעיה לגנוב להם קרדיט על ההישגים. זו הרגשה טובה וזה עובד בטווח הקרוב. אבל יש סיכוי שבטווח הארוך אני לא אהיה מנהיג טוב, אהרוס את מערכות היחסים שלי ולא אלמד מהטעויות שלי, כי תמיד אאשים אחרים.

05/01/2011 | 19:11 | מאת: תגובנת

מה האונטר שורה שלך ? החיים האחרים (אחרים) בהחלט יכולה להיות צרת האנושות .

05/01/2011 | 19:45 | מאת: enter

כחוליה החלשה בשרשרת. עכבר גבר, חבובי.