מה גם אתם גלמודים???

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

03/01/2011 | 20:59 | מאת: תהילה

חשבתי שרק אני, רבות שאלתי את עצמי, האם אני באמת גלמודה או שאני רק מרגישה ככה. איבדתי המון אנשים בדרך,,הורים גיסים אחות יש לי חברות אבל עברתי דירה וכולם נשארו במקום הקודם החברות מבמקום החדש נחמדות אבל זו לא חברות מעמיקה בקיצור אני לבד ובבית ,רק אני נמצאת או כן, וגם הזוקים

03/01/2011 | 21:30 | מאת: איריס

מצטערת לקרוא שאיבדת כלכך הרבה אנשים יקרים מחייך. לא, אני לא גלמודה, כל אחד והבעיות שלו.לגבי הג'וקים-תעשי ריסוס ומהר, את לא רוצה שינשכו לך את העור...חס וחלילה. אני גם עברתי דירה לעיר אחרת.יותר רחוקה מהמרכז. פחות יקרה. לא איבדתי חברים. העפתי אותם לכל הרוחות...סתאם.ידיד אחד(חבר למקצוע) , התעצבן עליי, ואמר שסיננתי שיחות ממנו...ובדיוק היו לבן שלי אורחים הייתי חייבת לעזור להם, לא עניתי לשיחת טלפון אחת והוא ניתק קשר...שילך לעזאזאל. ידיד אחר...חשבתי שאולי בסוף תצא מזה זוגיות, גיליתי שהוא סתאם שמוק, כפי שחשבתי לפני 10 שנים( רק שהפעם, שמתי לב שהוא מתחיל "לרדת" עליי. עם כל מיני הערות פוגעניות ללא סיבה, לדוגמה שהדירה החדשה שלי @#$% או שהחיים שלי@#$%, שילך גם הוא לעזאזאל. הדירה שלי מקסימה והחיים שלי 10. זה הוא שלוקח בגיל 45 תרופות לתעוקת לב, שילך להז@#$בן כלב. רוצה למצוא לעצמי בן זוג בן גילי,מאתר הכרויות, אבל אני לא עשיתי עדיין מנוי. חוץ מזה שאני כעת עסוקה בתוכניות אחרות...

04/01/2011 | 09:32 | מאת: תהילה

03/01/2011 | 21:45 | מאת: רינת

http://www.doctors.co.il/forum-402/message-118750#message-118750 http://www.doctors.co.il/forum-402#message-217709 בתקווה שזה יעזור .