הפורום שלי...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

30/12/2010 | 23:52 | מאת: איריס

לא מרגישה צורך לבטא עצמי באוצר מילים מפוצצות. לא צריכה לשתף בסיפורים גרנדיוזים.רק לכתוב מהלב כי ידועה האימרה שדברים שיוצאים מהלב נכנסים אל הלב...אוהבת לשתף בחוויות מהשיגרה של חיי, הפשוטים והיפים.מחר בבוקר אכין את הבית לשבת,לכאורה הכנת הבית היא משימה פשוטה אלא אם כן, חולים בשפעת.לא נורא, אז שכבתי בבית יומיים, ובערב זחלתי לעבודה קצרה...וחזרתי שוב כמו דובה למערה.

31/12/2010 | 08:00 | מאת: של כולם

איריס , הצורך שלך כבודך. איריס, כל אחד והצרכים שלו. איריס , תעשי מה שטוב לך מבלי קבוע צרכים לכל . איריס, שבת שלום וכל הטוב .

31/12/2010 | 11:41 | מאת: שמחוש....

היי דביבונת אני שולחת לך את דובי היקר שלי שישן שנת ישרים מתחת לכרית הפוכפוך שלי ומאמינה שסגולותיו של מר דובי יותר טובות מסגולות שום ,חמסה ,או תמונה של הבאבא סאלי. שאי ברכת שהת שלום ממני שמחה.

01/01/2011 | 20:52 | מאת: איריס

אני סוזנה... שבוע דב

04/01/2011 | 18:27 | מאת: תהילה

לפורם--אכזבה מגברים,

04/01/2011 | 19:50 | מאת: דעה פרטית

מספיק לעלעל כמה דפים אחורה ולראות כאילו האתמול הוא העכשיו. והנ"ל בונה את הקרירה שלו כנראה על איזו תחושה משונה שאנשים מספיק עצלנים או עיוורים מכדי לנוע בזמן. הייתי מזמינה אותו להרצות ביום האשה הבינלאומי בקרוב. נראה אם היה יוצא משם חי.

04/01/2011 | 23:07 | מאת: נראה לי

זה מתחלק לכמה חלקים , לשניים . חצי מהנשים מאוכזבות מגברים ואולי בצדק . החצי השני מושפעות מחצי הראשון.