בעיה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/12/2010 | 18:59 | מאת: תמיכה

בזמן האחרון מכונת הכביסה שלי עושה הרבה רעשים בזמן ההפעלה כמו כן היא לא סוחטת כפי שהייתה סוחטת בעבר .האם קיימת אצלכם תמיכה גם למכונות כביסה ?

28/12/2010 | 20:39 | מאת: מתווך כביסה

אנחנו מכבסים כביסה מלוכלכת בפרהסיה ויש לנו מומחה לסחיטה.

28/12/2010 | 23:41 | מאת: נתמך

מתווך כביסה- אני מת !!! טואוב ! פפפפפפפחחחחחחחחחחחחחח מרגיש קטן אני ! ואני בכלל בעד הסממית – ליאם. למרות כל ה- ברדאק אצלה אי שם למעלה. מתווך !חחח -כל כך קטן שמתחשק לי ל כבות את המחשב ולשכוח . כיביתי יאללה ביי .

28/12/2010 | 23:46 | מאת: הסדרתי שוב

לעזאזל הכפתור של הריסטרט . יאללה ביי . לילה טוב . המייל ?! גלילאו גליליי מחפש ו- עדיין לא מצא את השבת האבודה. מייל מיי מיק מייל ל ל ל . . . . . . .

28/12/2010 | 23:30 | מאת: EEG

29/12/2010 | 21:04 | מאת: כדור אקולוגי

הרמה היחידה שהפורום יכול לשאוף אליה. אלה סוג השיחות שמזינות אותו כבר שנים, בדיחות של בי"ס יסודי, וחריקות של מכונת כביסה מקולקלת. בתקווה שאחת המכונות הממריאה לירח מרוב סחיטות ובלאי של עול הימים תקח איתה גם את הפורום הזה כדי שלא נראה אותו כאן יותר שוב.