זה כאילו הפורום נטוש...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

15/12/2010 | 01:09 | מאת: איריס

...שומעים את הרוח...כמו במדבר...אה סליחה זה המאורר של המחשב ,יאללה ביי

15/12/2010 | 08:42 | מאת: שמחוש....

לכולם נהייה טוב , לא צריך תמיכה הדדית ,תמיכה הדדית עושה לא טוב לאנשים. אנשים נשרפים ביער רק בגלל שהם רצו לתמוך הדדי. חברי הממשלה כולה תומכים הדדית איש ברעהו ,שלא יהיו בחירות כי המשכורת תימחק. אפילו הדד מלחך ארם ביקש לגנוב לעםישאל את הנשים כ ו?ב?ן?ה?ד?ד מ?ל?ך??א?ר?ם, ק?ב?ץ א?ת?כ??ל?ח?ילו?, ו?ש??ל?ש??ים ו?ש??נ?י?ם מ?ל?ך? א?ת?ו? ו?סו?ס ו?ר?כ?ב; ו?י??ע?ל, ו?י??צ?ר ע?ל?ש??מ?רו?ן, ו?י??ל??ח?ם ב??ה?? 2 ו?י??ש??ל?ח מ?ל?א?כ?ים א?ל?א?ח?א?ב מ?ל?ך??י?ש??ר?א?ל ה?ע?יר?ה? 3 ו?י??אמ?ר לו?, כ??ה א?מ?ר ב??ן?ה?ד?ד, כ??ס?פ??ך? ו?ז?ה?ב?ך? ל?י?הו?א; ו?נ?ש??יך? ו?ב?נ?יך? ה?ט?ו?ב?ים ל?י?ה?ם? 4 ו?י??ע?ן מ?ל?ך??י?ש??ר?א?ל ו?י??אמ?ר, כ??ד?ב?ר?ך? א?ד?נ?י ה?מ??ל?ך?; ל?ך? א?נ?י ו?כ?ל?א?ש??ר?ל?י? 5 "הדדיות טובה ויום טוב

15/12/2010 | 10:38 | מאת: שלומי

נ ננ ננטו ננטוש ננטושטוש כי לא יטוש ה' עמו ונחלתו לא יעזוב עכשיו הכנסתי לחש מהקבלה מיוחד עבור פורום נטוש. שששש בואו נראה מה יקרה ...

16/12/2010 | 00:55 | מאת: איריס

אני הולכת על מגדל...בויקרא י"ט י"ח: "ל?א-ת?ק??ם ו?ל?א-ת?ט??ר א?ת-ב??נ?י ע?מ??ך?, ו?א?ה?ב?ת?? ל?ר?ע?ך? כ??מו?ך?, א?נ?י ה'."