מכיר מישהו שהיה עד...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

11/12/2010 | 22:16 | מאת: הלם תאונה

עד לתאונה פגע וברח, בה מכונית נכנסה בעוצמה רבה למכונית חונה באישון לילה, המכונית החונה נראתה גמורה, נכנסו בה מקדימה נוזלי רדיאטור על הכביש, פח מכופף, פנסים מרוסקים...הוא דווח למשטרה, והם אמרו אל תדאג לא נמסור פרטים שלך,ולעומת זאת...המשטרה הופיעה ואיתה בעלי הרכב הפגוע ועוד איש מ"השכונה"...מי ערב לידידי שבעלי הרכב הפגוע לא ימסור פרטים? או האיש הנספח?בעלי הרכב ההרוס הם דתיים- אולי היה ידידי, צריך להשאיר את מספר הרכב הפוגע על השמשה?

12/12/2010 | 02:10 | מאת: ויקיפ אהובתי

"פגיעה ברכוש, כגון תיבת דואר או מכונית חונה, אינה מוגדרת כתאונת פגע וברח באופן רשמי, אף כי זהו סוג הפגע וברח הנפוץ ביותר. לאחר תאונה מסוג זה יש בישראל לבעל הרכוש הנפגע 48 שעות כדי להגיש תלונה במשטרה. לאחר תקופה זו יכול בעל הרכוש רק לבקש את פרטי בעל הרכב הפוגע (בהנחה שבעל הרכוש הספיק לרשום את מספר לוחית הרישוי של הרכב הפוגע)."