חרדת טיסות

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/12/2010 | 00:08 | מאת: מירי

שלום, אני ממעיטה לטוס לחו"ל בגלל פחדים וחרדות שתקפו אותי בעבר בטיסות. הבעיה הגדולה היא שבתי הקטנה מתגוררת בטקסס עם בעלה והנכדים והפעם הבטחתי שאני אבוא לבקר. אני חייבת להתגבר על הפחד שמשתק אותי ולא נותן לי מנוח. קיבלתי מהרופא שלי כדור שינה ומאוד מפחיד אותי לקחת שוב(ניסיתי בעבר סוג אחר), רציתי לשמוע חוות דעת נוספת מכיוון ויש לי ניסיון עבר רע עםכדורי שינה. מקווה להתגבר על פחדי ולטוס ולראות את משפחתי. תודה על העזרה.

09/12/2010 | 15:54 | מאת: שלומי

אבל גם לנסוע ברכב מפחיד. האם יש סיבה לפחד המיוחד שלך? קרה לך משהו בטיסה?

12/12/2010 | 19:46 | מאת: מירי

הפחד שיש לי מטיסות הוא נמשך כבר שנים. טסתי בעבר כמה פעמים וזה היה הסיוט הכי גדול שלי. הכל התחיל מזה שבאחת הטיסות בחורה שישבה לידי איבדה הכרה בטיסה ונתנו לה טיפול רפואי ומצבה הדרדר עד כדי נחיתת חרום. מאז כל פעם שניסיתי לטוס התחילו לי בעיות נשימה רעד בכל הגוף, התקפי חרדה... אבל הפעם אני חייבת לעלות על הטיסה הזאת ולעבור אותה כמו בן אדם.