וואו! לא הייתי כאן הרבה זמן

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

08/12/2010 | 11:55 | מאת: שלומי

מה שלום כולם? רק רציתי לאחל לכם חנוכה שמח, מעניין שביהדות יש כמה וכמה עניינים דתיים שקשורים לנרות. חנוכה נר שבת נר חג הבדלה ונרות נשמה. וגם נוהגים בבתי כנסת להדליק נרות איפה שהחזן עומד. להבדיל, גם אצל הנוצרים יש להם טקסים עם נרות, נראה לי. מה אצל המוסלמים? יאללה יום טוב הערב מדליקים 8 נרות. הרבה אור שיהיה לנו להשתמע

11/12/2010 | 22:04 | מאת: איריס

מה שלומך? האמת דאגתי למרות שהתראת אותנו כמה פעמים שאולי תעזוב, אמרת את זה כניראה במילים אחרות-אבל, השתמע שזו הייתה הכוונה שלך...שלומי , חשוב לי מאוד, תשמע שוב, חשוב לי מאוד שתגיב על ההודעות החדשות, אפילו אם הן לא ממני!...

12/12/2010 | 13:25 | מאת: שלומי

למה כועסת?