מקרה אמיתי שנחשפתי אליו .

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

04/12/2010 | 23:22 | מאת: עזרה

אתאר בקצרה , לפני כ-10 שנים לערך נהגתי ברכבי ובעודי ברמזור אדום ארעה תאונת דרכים לנגד עיניי בצומת של אחת הערים הגדולות . מן הרכבים הפגועים יצאו שני נהגים , הנהג הפוגע וזה הנפגע . מבלי להזכיר שמות, הנהג הפוגע היה לא אחר מאשר פרשן ידוע ומוכר לענייני ערבים והמזרח התיכון, והאחר אדם לא מוכר . למותר לציין שאותו נהג ידוע עדיין בתפקידו. לאחר החלפת מילים בין השניים החל הפרשן הפוגע לנופף בידיו לקלל ולצעוק על הנהג השני בצורה בוטה . מאז אותו מקרה ובכל פעם שהוא מופיע בטלויזיה מחויט ומאופר נושא דברים על ערב הסעודית וכל השאר , התמונה הראשונה ההעולה בראשי הרבה לפני היכולת להקשיב היא אותה תמונה של אדם מסונדל בג'ינס , בשיא הקיץ , מקציף מנופף ומקלל כאחרון הרוכלים בשוק . האם הדבר אמור לרדוף אותי עד יומו האחרון בטלויזיה ? איך עלי לנהוג על מנת ולהשתחרר מהעניין המציק ? תודה מראש .

05/12/2010 | 01:24 | מאת: קליפת השום

עליך לנהוג בזהירות, כפרה עליך, כדי לא לעשות תאונה בעצמך. אנחנו במזרח התיכון. עצבניים. אסיתיים. "שוויצריה הקטנה" היחידה שהייתה לנו עולה באש, ולכן גם מה שנראה כמו פרשן מנומס אינו אלא אספסוף. ככה אנחנו. בברכת לא דובים ולא יער קליפת השום (שבאה לראות מה נשאר אחרי לכתה וגילתה שכלום)

05/12/2010 | 23:06 | מאת: חציר לבטלה .

אויר הרים . אכן , מחלפות בית השחי בסכנת גזיזה בכל מחלף שחוק. שרשרת תאונות כשרשרת המזון . כפרה עלייך , זה הכסף ילך לצדקה, ואני אלך לחיים טובים ארכים ולשלום . תודה.

08/12/2010 | 12:02 | מאת: שלומי

מה איכפת לך שנחשפת לפן לא כל כך חיובי של האיש? באמת נראה לך שמי שמשדר בתקשורת הוא בהכרח אדם מושלם?