סגירת הפורום עקב חוסר עניין

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

01/12/2010 | 12:31 | מאת: פיהוק

בקרוב יסגר הפורום עקב חוסר עניין לציבור. נא לחפש במקום אחר מי ינענע אתכם ..

01/12/2010 | 13:10 | מאת: שיהוק

מוכן לנענע אותי? בינתיים יש לי זנב לנענע ותה עם נענע.

01/12/2010 | 14:07 | מאת: היד שמנענעת את ההריסה

תתפשטי.

02/12/2010 | 10:13 | מאת: חכי קצת

לפחות שחיטה יהודית –מה כבר ביקשתי.

02/12/2010 | 17:48 | מאת: מה נסגר

כ"כ הרבה רפש, רוע והשחתה היו פה, והכל כתוב נחרט ישאר עדות עד קץ הימים. אני אישית הייתי מתבייש אם הייתי חלק מכל מה שהתרחש פה. בקיצור לסגור מה שמעולם לא נסק ולא היווה תרומה בשום מקרה ורק גרם נזקים. באמת חבל. הפורום שהיה ועודנו הכי מושמץ בדוקטורס. כ"כ הרבה פוטנציאל כהיותו פורום פתוח ותראו לאיזה בור עמיקא התגלגל. פשוט חבל. לסגור וזהו.