אנדרלנין

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

17/11/2010 | 21:50 | מאת: שמחוש....

נותנת זריקת אנדרלנין לפני שהתמיכה ההדדית פה תמות. מי רצח את לורה פאלמר?

20/11/2010 | 23:14 | מאת: אירוס

מה שלומך? מה חדש בחייך שתרצי ושאת יכולה להרשות לעצמך, לשתף אותנו בפורום הפתוח לעולם הרחב? האם תספרי לנו על סרט חדש ומעניין שראית או חוויה מעניינת שקרתה לך בשבת ושלא קורת כל יום? האם יש דברים משמחים בחייך שאת יכולה לשתף שגם אנחנו נשמח? חסר לי שלומ'קה,שנותן הנחיות איך להעביר תמונות לכאן. בדקתי בויקיפדיה על לורה פאלמר שלך זה היה תחת נושא שנקרא-מקגאפין...מה את רואה כעת-את טוין פיקס- באיזה ערוץ? אני ממש לא רואה כמעט טלוויזיה...שבוע טוב, אהבה ושמחה PEACE

21/11/2010 | 17:22 | מאת: שמחוש....

מצבי האישי הוא חיובי באופן כללי ףבואי נאמר 7 בסולם המצבות. ראיתי את הסדרה "המשרד" ביס וצחקתי נורא נורא. לאיודעת לאן נעלמו כל דיירי הפורום שלומי ניר מורוש וטובים אחרים. מניחה שמצבם השתפר לאין ערוך ואין הלם ראש לשטויות שאני כותבת פה מדי פעם או פעמיים. קיסס