הצילו אותי מהחי'ים האלו

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/11/2010 | 13:09 | מאת: נוגה

בס"ד פתאום אני מרגישה שאני לא מסוגלת יותר לסבול את החי'ים האיומים האלו, את הבדידות המזעזעת, בא לי לברוח מהחי'ים הלאו, אין לי כמעט עם מי לדבר, אין מי שיעזור ויתמוך, אני מתה לגמרי דמעות זולגות לי מהעיני'ים, לא מסוגלת לחיות יותר, אולי אני צריכה להתאבד וזהו, אין לי כח יותר לכלום.

03/11/2010 | 00:34 | מאת: נוגה

אם חלילה וחס תשלחי יד בנפשך תגרמי לסבל איום להורייך ומשפחתך קהילתך. ותעשי בושות לכל האשכנזים!כאילו שהם בכלל לא סומכים על הקב"ה. השם מכין לך הפתעות נעימות, פשוט הוא צריך שתחכי קצת... ומה את עושה? את רוצה להרוס את כל התוכניות שלו."המוח הוא כמו מצנח, הוא לא מתפקד כשהוא סגור."

03/11/2010 | 00:37 | מאת: קבלה

ולא נוגה, כפי שנרשם אוטומטית

03/11/2010 | 00:42 | מאת: קבלה

לפתוח את המוח במובן הפיזי של המילה...אלא במובן הרוחני!השם ירחם!

12/11/2010 | 07:29 | מאת: ניצה

את השלוה שאת רוצה תמצאי במסגרת אימון אישי . אימון אישי אדלריאני יביא אותך אל עצמך אל היופי שבך . אני מציעה לך כאן עזרה טלפונית כמתמחה מטעם מכון אדלר .מוזמנת לפנות אלי במייל. סופ"ש מעושר בחשיבה מאתגרת לשינוי .