לשמחוש...משוואה ריבועית

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

26/10/2010 | 00:28 | מאת: א

פעם הייתי כותבת כדי לשתף בחוויות,אבל מאז שהתחילו למתוח עלי ביקורת לגבי המשלב שבו אני כותבת והחלו להתגרות בי מבחינה מינית או העליבו אותי שאני רגישה, יצא לי החשק לשתף, כבר פחות מסוכן לנסוע לראמאללה ולצעוק אני יהודיה

26/10/2010 | 00:40 | מאת: שמחוש....

" מי שיכול לשים את אצבעותיו על מה שמבדיל בין טוב לרע, יכול לגעת בקצה גלימתו של אלוה."

27/10/2010 | 19:32 | מאת: למה

זו כנראה תקופת מרווח של חילופי שלטון- השקט של אחרי האפוקליפסה, הרבה בלבול ומבוכה מתובלים באשמה וחרדה מפני הבאות, מת המלך יחי המלך וכו' וכו' וכו'. האמנות תמיד פרחה בתקופות הללו כדי למלא את החלל הריק שנותר. מי מוכן לנדב את עצמו לתפקיד?