שאלה מעניינת לי אליכם

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/10/2010 | 22:54 | מאת: דנה

אני לא יודעת אם אני שואלת את שאלתי במקום הנכון אך אין לי מה להפסיד ולכן אשמח לשמוע מה דעתכם. אני בת 27 ומאוד מאוד אוהבת לרקוד. כמו כן אני מאוד אוהבת ארועים כמו חתונות ולכן מאחר והריקוד הוא רק תחביב אצלי ולא מקצוע, ואם יותר לציין אני גם יודעת לזוז, יש לי חוש קצב ואני מתנועעת יפה מאוד- על כן חשבתי למה שלא ארקוד בחתונות גם בכאלו שאיני מוזמנת אליהם. אין הכוונה שלי להתגנב לחתונות חס וחלילה אלא להיות מוזמנת לא כאורחת אלא כרקדנית. ידוע לי שלפעמים מזמינים רקדנים לחתונות אך איני רקדנית מקצועית ולכן לא יזמינו אותי. מה שכן אני יודעת שישנם רקדנים סמויים אשר מזמינים אותם כדי שירקידו את האנשים ויעשו שמח. האם למשהו יש רעיון אייך אוכל לעסוק בזה? אני מוכנה לעסוק בזה גם בחינם. תודה.

24/10/2010 | 23:00 | מאת: שמחוש....

.

25/10/2010 | 13:13 | מאת: תמרה

נראה לי שאת יכולה ליצור קשר עם משרדים של הפקת ארועים והם כבר יכוונו אותך הלאה.