sms שלא משתמע לשתי פנים.

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

15/10/2010 | 17:06 | מאת: איילה

אנו בשנות 50 נשואים מזה 4 שנים. ראיתי הבוקר SMS שלא משתמע לשתי פנים.. הוא כמובן מכחיש. ההודעה הייתה מיועדת לדרוזית גרושה שעובדת איתו והוא מכירה מזה שנים. האמון לגבי היה מעל לכל יציבות ביטחון ועתיד.. הוא טען שבאם הדבר יוודע זה יסכן את חייה. אני בעד!!! מה לעשות? (הוא מחק את כל ההודעות אך מוכן ללכת לחברה על מנת לראות באם ניתן לשחזר ולהעמיד אותי על טעותי)האם ניתן לשחזר?

16/10/2010 | 20:22 | מאת: אני

תניחי לזה.מה את בכלל מחטטת לו בפלאפון? באיזו זכות? מה את מחפשת צרות מתחת לאדמה?מנסה לסכן חיים של אנשים? משעמם לך? תשאלי אותו אם והוא אוהב אותך, תוציאי הבטחה שזה לא יקרה שנית ותתני לו אויר.

17/10/2010 | 11:39 | מאת: גלית

17/10/2010 | 11:41 | מאת: גלית

הבחור בגד בך זה ברור מעל כל צל של הספק. השאלה מה את רוצה לעשות עם הידיעה הזאת? הוא דואג לדרוזית שלא יעשו לה משהו? שישא בתוצאות הוא הביא את עצמו לשם. תשקלי את צעדייך ותעשי רק מה שטוב לך בהצלחה