עוצר נשימה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

13/10/2010 | 00:43 | מאת: אני והצל

בררררר...... לילה והכלב המשוגע שוב משוטט לו במבנה נטוש . הוא לא הולך , הפסיכופט , המטריד , הפוגע , הנבזי , הדפוק , המסטול , השיכור הבתול , האוזו , ההההה........ולהתענג על מילה . בית המשפט ! בפני כב' השופטים ..צל עותרים : מדינת צל נגד ממ...צל . משיבים : צל . בא כוחו של העותר : צל . כבוד עורך הדין של ההה...צל . הנדון , עתירה בדבר עונשו של צל . א. הנאשם חרא שחוזר על עצמו , כבוד הא .. כב' השופטת : לנאשם יש מה לומר ? הנאשם : כן ,כבודה מנומנמת משהו .. , למרות הכל רוצה לומר ,לגייס כוחות ולהודות על האמת . (אנחנו מאמינים בני מאמינים) איריס ומעומלנת ,אני יודע שפגעתי , אני מבקש סליחה אמיתית . מצידי אל תסלחו- תפקפקו ותתפקקו לכן לנצח -אתן לא אמורות לענות לזה . הסיבות איתי עד הסוף הטוב . צל או לא ,תמיד היה או שהייתה(היה והייתה) לי כאן צל או צל של צילה בממתינה שהוציאה ממני בשניות . (בדיוק כמו שקורה בכל כביש)אשכרה הצליחה לקרוא אותי . מבקש,אל תייחסו לי כבוד כזה כבוד גדול להשתיק ולשתק . באמת לא שווה את זה . יציאה לגלות הנה אני בא כבוד השופטת ......והעיקר העיקר לא לפחד כלל. אפילו אני לא אתגעגע לעצמי . http://www.youtube.com/watch?v=5qtVLEaNrKE אני הייתי צל .

14/10/2010 | 01:02 | מאת: היי צל

כן, לילה טוב גם לך

15/10/2010 | 14:18 | מאת: מעומלנת

נכנסתי לפה עכשיו, ראיתי מה שכתבת ואני אולי אשתמש בפרפראזה על משפט שלך- אתה נותן המון כוח לסליחה שלי- אם הבנתי נכון ואני מופתעת למה אתה כ"כ זקוק לה. זה בטוח לא אני- כי כולה כמה גלשתי פה חודש....? אתה בטח מבין למה אני מתכוונת... פתחת איזה בית משפט שדה נגדך וגזר דין- ונדמה לי כאילו שאתה משחק באיזה סרט של עצמך כולל מה שאתה מייחס לי. ולכן מאוד קשה לי להיות פה כי אני מתפקדת פה באמת כסוג של צל-אתה משליך עלי כל מיני תפקידים ואני אמורה לספוג פה את ההשלכות האלה- להכנס לתוך איזו דמות 'מחנכת' אפרורית ומיינסטרימית- שאין לי שום קשר אליה- כי יש לך חשבונות מן העבר או משהו כזה (בעצם למי לא...?). אני לא הסנהדרין. אני לא צריכה להגיד לך כמה החיים 'בחוץ' מתישים ומלאי התמודדויות אני פשוט לא יודעת אם אני מסוגלת לעוד התגייסות כזו פה- מה גם שאני יכולה לבחור אם להיות או לא להיות. אני מרגישה שאני אמורה לספוג ולספוג פה והרף כל הזמן עולה ואין לי את הכוחות כנראה, וזה גם לא הוגן. מה לעשות יש לי בעתת קוקוסים ואין לי צורך מוגבר לגלוש ולכן גם שום קושי לעזוב. אם אני בוחרת להשאר זה רק כי טוב לי איפה שאני נמצאת- בניגוד להרבה מקומות בחיים שאי אפשר לבחור. בקיצור לדעתי צל זה משהו שאתה צריך לפתור לא מולי, אני רק עוברת אורח חולפת ולא שום מהות שיש לך איזה חשבון מציאותי איתה. אני כנראה רק מייצגת משהו שלך ולא יכולה להתקיים באמת. אז את הסליחה שלי אתה לא באמת צריך אבל בכל אתה מחול סלחתי

15/10/2010 | 14:41 | מאת: אנני

מה אתה זונת צומי? אפחד לא מייחס לך כלום! סורי, אבל אתה רחוק מלהיות בראש מעייננו. תתקדם...