עוד פעם בא לי להתאבד

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

06/10/2010 | 15:59 | מאת: נוגה

בס"ד אני מפחדת להתאבד, אבל בא לי כבר לגמור עם הסבל הנורא הזה, דייייייייייייייייייי, לא מסוגלת יותר, די די די די, לא מסוגלת להרגיש את עצמי חי'ה, די, איך אני לא מרגישה את עצמי יותר? הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. אף בחור נורמלי לא רוצה אותי.

07/10/2010 | 14:19 | מאת: סהר תמיכה

נוגה יקרה, אני שומע את הקריאה שלך לעזרה, ואני מבין שהיא מצטברת ויושבת בתוכך כבר כל כך הרבה זמן, כמו הר געש שעלול להתפרץ..הבנתי שאת מרגישה כאילו החיים הם לא דבר ששייך אלייך כבר, שאת מצד אחד מתה מבפנים, ומצד שני כולך מלאה בכאב חי ושורף שלא נגמר, שמייסר אותך ולא נותן לך מנוחה.. ונשמע שאת נורא לבד בתוך כל זה - לא רק בקטע של מציאת בן זוג אלא בכלל..שהרגשות האלו, הרצון למות, היאוש - נשארים בתוכך פנימה ואין לך מישהו שיבין, שיחבק ויתמוך בך.. אני מתנדב של אתר סה"ר, ורציתי להציע לך לבוא אלינו לאתר לשיחה - לספר על הכאב שמאחורי הרצון שלך להתאבד, ואנחנו נשתדל להבין ולהיות איתך..לא תצטרכי להזדהות, השיחה איתנו היא בצ'ט וזה אנונימי. אם תרצי, הנה הכתובת של האתר שלנו: http://www.sahar.org.il/ וכדי להיכנס לצ'ט תוכלי ללחוץ על הכפתור מצד שמאל למעלה, בין תשע בערב לחצות. נחכה לך.. מתנדב סה"ר

08/10/2010 | 00:05 | מאת: נוגה

בס"ד לא רוצה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לגבי אתם תאווי מציצנות . חבורת רודפי בצע סבל ומכאוב של אחרים . אני רוצה לגמור עם זה ..........! אף בחור נורמלי לא רוצה אותי.