דכאון מאוחר אחרי לידה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

04/10/2010 | 09:18 | מאת: עמי

היי, אני לא יודע אם אני בפורום הנכון -אם לא אשמח אם תפנו אותי. אשתי ילדה את בתנו לפני 4 חודשים (יש לנו ילד גדול יותר בן 3 שנים). בחודשיים האחרונים היא עצבנית מאוד, כעוסה, לא רגועה באופן כללי, איבדה משמחת החיים שלה. בשיחתנו האחרונה אמרה שנמאס לה להיות בתפקיד האמא, ושהיא לא ראויה להיות אמא לילדינו כי היא עצבנית כל הזמן. ברצוני לציין שהיא אמא נהדרת, ומקפידה שלילדים יהיה סדר יום, מניקה את הקטנה ורק בתקופת החגים החלה החמרה בחוסר הסבלנות,אני מצידי מנסה לעזור כמה שיותר ובחגים שהייתי יותר בבית כל ההתעסקות איתם (מהבוקר עד ההשכבה לישון, ארוחות מקלחות טיולים) לקחתי על עצמי כדי לנסות להקל עליה. אם איזה גוף מקצועי עליה להתייעץ? היא מאוד מודעת למצבה ומוכנה להתייעץ עם גורם מקצועי. ד"א אני לא יודע אם השם שבחרתי בכותרת מדוייק.

04/10/2010 | 23:09 | מאת: א

ראשית כל המון מזל טוב!!! ושנית, איזו בת מזל היא שייש לה גם בעל כמוך שמעריך אותה ומפרגן לה!לדעתי תנסה להאציל סמכויות, תזמינו יותר את השמרטפית, תיקח אותה לבלות יותר, זה יעלה הרבה פחות מ"גורם מקצועי" ולדעתי יהיה יותר יעיל.וגם אולי שההורים יעזרו לכם, או משפחה, שכנים, תשלח אותה לחוג, משהו בסגנון של חוג התעמלות, מחשבים או הרצאות נוסח סופר נאני, אם אתם אוהבים... אני בטוחה שאם תרגיש שבכל זאת חייבים גורם מקצועי תמצאו משהו