הכרת חברים חדשים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/10/2010 | 19:01 | מאת: מיכל

אנחנו זוג נשוי ממרכז הארץ , בני 53 ו-55 שיצאו לפנסיה. ומאד מעוניינים למצוא זוג אחד לבילויים משותפים. כי באמת הבדידות היא איומה.

03/10/2010 | 00:44 | מאת: שמחוש...

גברת לונלי היי איך את בודה כשאישך מצוי בקרבתך ואיך אישך בודד כשהוא נמצא אף הוא בקרבתך. האם הקירבה ביניכם אמנם קרובה מספיק. אני מקווה שהבילויים המשותפים אינם כוללים אשראי שותף פלוס חמישים. מה קרה לכל החברים שהיו לכם עד גיל הפנסייה ? תקופת הבילויים כמו שאני מבינה חלפה לה מהעולם.

12/10/2010 | 09:55 | מאת: fg

למיכל שלום,אנו מספר זוגות שהתחברנו למטרת בילויים משותפים (לא מין)אנא צרי איתנו קשר למייל [email protected]