הכרויות עם סוכרת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

29/09/2010 | 12:36 | מאת: אמלי

אני בת 23 עם סוכרת נעורים, אני חיה את חיי כאורח חיים בריא מאוד פשוט ולא סוכרת כמחלה, אני מזריקה לנטוס ואפידרה ומרגישה טוב, אוכלת נכון. היה לי בן זוג אחד רציני ומאז כלום לפעמים אני מספרת להם על סוכרת והם מתנהגים כאילו הכל בסדר ואז לא מתקשרים יותר, אין לי ממש דרך לדעת אם זה באמת קשור אחד לשני או לא אתם הייתם מכירים בחורה עם סוכרת?

29/09/2010 | 15:26 | מאת: שמחוש...

היי אין לי סוכרת ,אך אני חושבת שממש אין לך מה להסתיר את זה מאף אחד. מדובר ,כמו שאת יודעת , במחלה שניתן להתמודד איתה בקלות. היא לא אמורה להפריע לבן זוגך בשום דרך. לכולנו ברוך השם ישנן בעיות בריאות קלות עד קלות מאד. איננו מושלמים -כך רצה אלוקינו. גם הגברברים- שיהייה לך חג שמח דרך אגב -קנית דגל שמחת תורה טופלה טוטוריטו ?

30/09/2010 | 01:06 | מאת: קופידון

אני מכירה בחור בן 21 וגם הוא חושש בגלל הסוכרת נעורים שלו...יכול להיות שאוכל לקשר בינכם ,...אבל זה לא חייב שלשני בני הזוג תהיה אותה בעיה...סתם במקרה..ביי