אוף...

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

26/09/2010 | 02:06 | מאת: איריס

אם לא כותבים כאן משהו רדיקאלי כמו הרהורי התאבדות, הטרדות מיניות לסוגיהם, אתם אפילו לא מגיבים, מה איכפת לי.לא מנסה למשוך אש...סתם חשבתי שיעניין אותכם, אף אחד לא חייב להגיב... ושמתי לב ששלומי בכלל לא נכנס לכאן יותר. על התגובות של צל ושל קליפת שום אני מוותרת מראש...אז נותרת רק את!, כן, את שמחוש, שבוע טוב , מועדים לשמחוש, לילה טוב יש לי רק 4 שעות לישון יופי, זיין גזונט לכולכם

26/09/2010 | 02:09 | מאת: איריס

זיי?ט געזונט

28/09/2010 | 21:05 | מאת: ?

http://www.youtube.com/watch?v=f2fAtiCm6Sg&feature=related

28/09/2010 | 22:53 | מאת: רגע אחד...

הנחש צל?

29/09/2010 | 01:32 | מאת: ז"ל

אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להישען - אלא, אלא על אבינו, אבינו שבשמים. אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להישען - אלא, אלא על אבינו, אבינו שבשמים. ליבי אליך, בתפילה... ליבי אליך, אהה, בקריאה... אתה המלך הושיענה, אתה המלך, אהה, הצליחנה. אנחנו מאמינים... ליבי אליך, את תפילותי, ליבי אליך, או אהה... שובה אלי, אתה שומע תפילות אב רחמן - מירושלים נושיט שלום לעולם.. אנחנו מאמינים... כן, כן, כן.. אנחנו מאמינים בני מאמינים-.. אנחנו מאמינים ואין לנו על מי להישען-..להישען אלא אלא על אבינו, אבינו שבשמיים. מאמינים...

29/09/2010 | 01:54 | מאת: איריס

כל סוף הוא התחלה חדשה