כואב לי מאוד

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

24/09/2010 | 05:28 | מאת: בן19

אז ככה...אני בן 19 מקריח מגיל 14 { ולמרות זאת נראה דיי טוב למרות שזה נשמע לא הגיוני} אני רוצה לספר קצת על החיים שלי- אני לא עושה צבא בגלל שאני לא רוצה להיראות כמו סבא עוד פעם עם שיער קצר שרואים שהוא דליל אז עשיתי הכל בשביל לצאת ושהשתחחרתי, נורא קשה לי אפחד לא מראה לי את הדרך בקושי מצאתי עבודה שאני לפחות בינתיים מחזיק בה, זה באמת נראה כאילו אנחנו מקוללים-החיים כל כך לא הוגנים האחים שלי גם נראים ממש טוב ופשוט שום דבר לא הולך.זה כל כך מתסכל לראות בנות הולכות עם בנים שנראים פחות טוב ממני. אין לי חברים, אף פעם לא היו לי אבל גם אנשים שלפחות יכלתי לצאת איתם לא כל כך מעונינים בקשר איתי, אני מפחד שיגדל לי שיער לבן {טבעי למישהו שהתחיל להקריח בגיל 14 לא? } לפני איזה שהיא תקופה מישהי ממש יפה התחילה איתי התנשקנו {אני יכול להיראות ממש מרשים במבט ראשון}- אני חייב להגיד שהחזקתי תמונה של מישהו דומה לי מתנשק והסיטואציה הייתה דיי דומה קוראים לי הרבה מקרים כאלה, אבל היא מהר מאוד הבינה מי אני. אני דיי חסר רגשות עכשיו- אטום כזה- לא בוכה, לא מתרגש מדברים, אבל מה שכן מאוד מאוד כואב לי זה כל כך מעליב שמישהי שכל כך החזיקה ממך פתאום מזלזלת בך, כל החיים שלי מלאים בכאב, זה כל כך לא הוגן, עברתי כל כך הרבה. תמיד הייתי כל כך רגיש וטוב לב אפעם לא קיבלו אותי. הנעורים שזאת אמורה להיות התקופה הכי יפה בחיים עברה בכל כך הרבה כאב, תסכול. אני באמת מתכוון לקחת סכין לתקוע בבטן ולגמור עם הכל

24/09/2010 | 11:15 | מאת: שמחוש...

בחורצ'יק -שמענא. האם באמת מה שמפריע לך זו הקרחת ? בעיניי זה מאד סקסי לראות גברים עם קרחת -היו שחקני קולנוע שעשו בוחטות של כסף רק בגלל הקרחת שלהם כמו יולי ברינר ,קוז'אק,דביר בנדק . ללא השיער הם היו שער לעזאזל. רעבק אתה צעיר וכל חייך לפנייך -אתה נמצא בגיל קצת בעייתי מבחינת הריגושים המיניים /אכזבות מבנות וכל עולם ההורמונים אבל מאמינה שתמצא מישי כלבבך שרק תעשה לך טוב. אולי כדאי שתקבל קצת ייעוץ מקצועי - תנסה. תאמין לי שאם אני וצל היינו לידך היית מקבל משנינו בוסה על הקדחת וגם על הפדחת. שבת שלום ממני שמחה.