אקצר כי הבטחות צריך לקיים .ואני חייב ללכת

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

23/09/2010 | 01:56 | מאת: צל

שקוף ומעומלנת , עונה לשתיכן כאן . האורחים רדומים וזה זמן טוב . וגם, הווטרינר שלי הסכים לי עוד תגובה אחת . אגב ראשון –אתן יכולות לראות בזה פירפור -שלפני הלעולם לא ! מי שמכיר אותי יודע שאני נוטה לפרפר לפני המוות – מוות נשיקה שמור לצדיקים . שתיכן בעצם נוגעות באותה השאלה – ומתבלבלות באותה המידה . באשמתי כמובן , זה לא היה ברור מספיק – אנסה להפוך ברור יותר . אסביר אחרת ולאט . ככה , בעולם ה"אמיתי" : כאשר אתה פוגש אדם ביום יום , אתה לא יכול ולא מסוגל להביע את המחשבות שלך בצורה אמיתית . בנאדם מן השורה מעדיף להגיע להסדר עם עצמו בהתאם למקרה . אם האינטרס בתחום הכספי\משפחתי\עבודה\סתם שודד וכן הלאה. בכל אחד מן המקרים אתה תעדיף להתכופף מהחשש לאבד משהו בכל אחד מהתחומים . בקיצור אתה לא אתה . אתה על 4 . אתה לא רוצה לאבד שליטה . אתה לא מגלה לזה העומד מולך מה באמת אתה חושב עליו אלא מגיב בהתאם למה שמשרת אותך. כמעט וכל הזמן מחיי היום יום . מי מאיתנו לא חווה את זה ? הטלפון מצלצל בדיוק שהלכת לישון והדודה הנודניקית בדיוק מתקשרת – אתה מחיוך בטלפון , מדבר בצביעות , מסיים שיחה מנתק וצועק כוס עמק . כוס עמק לא היית אומר לה בטלפון . אתה חצוי ! מזוייף ! צבוע ! אתה לא מייצג את התוכן שעובר לך בראש . בסניף הוירטואלי , של החיים האמיתיים , הויטואלי הוא אמיתי לגמרי(שקוף) , אין כאן שאלה של אם העולם הוירטואלי הוא אמיתי או לא . העניין הוא אחר , עניין האנונימיות , ואפילו מוחלטת . אנשים אוהבים להשתמש בקול האנונימי שניתן להם בכדי ל"הוציא" את כל מה שאגור בתוכם מהיום יום ובכלל מאידיולוגיה, לנאצה, לחיבה ועוד . אין לך שום פחד מלאבד משהו . כל מה שאגור מאותו היום , לחץ נפשי בעבודה , דברים שנאגרו במשך זמן או אפילו הדחקות שמתפרצות החוצה . בקיצור אתה יכול לצפצף ולשחרר את המחשבה האישית שעולה לך בראש באותו הרגע . מספיק לזה כמעט ושורה אחת לא במקום שמופנית אליך ביום הלא נכון ואתה יורה , לא קשור כאן צורך כלשהו (מעומלנת) למעשה גם כאן אתה חצוי , בעצם ההתפוצצות היא לא האתה ה"אמיתי" מחיי היום יום שמתאפק לטובתו האישית . בגלל אותה פריצות אינטרנטית ( אנונימית ) חוסר חוק וחוקי מוסר , אנחנו נוטים להגזים ולפעמים מאוד ...(לא כולם- כמובן רק אנשים כמוני , לכל השאר יש פסון יפני מבית היוצר של מאזדה.דמויות קרטון !) אם תושיבו אנשים אנונימים בפורום מסוים למספיק זמן יחד בעולם אנונימי שיפטפטו (אינטרנט ). בלתי נמנע שיעופו שדים האחד על השני , מהסיבות שפרטתי קודם . בסופו של דבר אני שואל את עצמי איך אני מרגיש עם כל הצביעות בשני המקרים ומה יותר חשוב לי . להרגיש צבוע מזוייף עבור הכסף\משפחה\עבודה – או להביע את דעתי במקום הזוי כזה או אחר , ולשחרר שדים שבסופו של דבר וכמו שכבר הסברתי קודם עושים לי רע . (במקרה שלי ,גם אני נפגע כאשר אני פוגע באדם במקום הלא נכון בזמן הלא נכון) .אני אומנם טרול אבל יש בי גם שדונים חמדמודים . תתפלאו . ישנו תהליך ( שם יווני מסובך –באמת לא זוכר כרגע ) בו האדם הופך את היצרים \מחשבות שלו , (בשני המקרים , העולם האמיתי או זה האנונימי ) למידות טובות . אם זה בעולם האמיתי לדוגמא , לאדם מולך אתה תסלח ותגיד הוא יצא בן זו.ה ואני סולח לו כי בטח אישתו במחז.ר ומישהו דפק לו את האוטו ולכן אתה מתכופף \מתאפק עם המחשבה סולח לו , ומגיב בהתאם , שוב, על מנת ולשרת את טובתך שלך . אותו תהליך יכול ולקרות גם בעולם הוירטואלי אנונימי . בכל מקרה אתה בוחר לחיות עם הצביעות בעולם הפיזי לדעתי האישית . אני לא יודע מה התגלגל לך בראש מעומלנת , זה ונניח אני שותק כאן , לא אומר שאפסיק לגלוש באינטרנט . לא לזה הייתה הכוונה . זה אפילו יפגע לי בפרנסה , ובילדים. זה כמו נהג מונית שזורק לכל הרוחות את הרישיון נהיגה שלו , במקרה שלי – פשוט לא נכנס לרחובות מסוימים .אולי בצדק . כמובטח , לעולם אל תאמר לא , סתם קלישאה חסרת משמעות , ברמה של טוקבק . אבל לעולם !

23/09/2010 | 02:48 | מאת: צל

לא לוקח קרדיט על הפרשנות והניתוח הזה , חבר חכם. לעולם לעולם !

23/09/2010 | 03:02 | מאת: צל

אני אקח לי חצי מהקרדיט .בכל זאת . http://www.youtube.com/watch?v=T07ABb0n2rg