השעה קצת מאורחת ..

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

22/09/2010 | 03:00 | מאת: צל

חזרתי מבילוי , אני מתנצל. צדקה מעומלנת , תחת מעטה האנונימיות השאיפה תמיד תהייה לברדאק והתכסחויות , (קתרזימשו- אפשר לתת קונטרא לכל דבר ועניין כמובן.) לי בכל אופן , העולם הוירטואלי האנונימי גרם לא פעם להתנהגות שלא הייתה עולה על הדעת בעולם ה"אמיתי " . בעולם האמיתי הצביעות מחייבת ומחוייבת . מטעמי נוחות -איך לא . אני לא פסיכומשו ולא מנסה להיות אחד כזה . אני רק יודע על בשרי שזה נכון. נמאס לי להיות חצוי , מזויף ונשלט ע"י העולם האינטרנטי הזה . (לא מאשים אף אחד – אני בחרתי לעצמי את דרך השדים .. ) חוזר לאני ה"אמיתי" אי שם בעולם הפיזי כדי להרגיש טוב יותר עם עצמי . לידיעת כל ה אנונימיים שמנסים כל הזמן לתקוע תגובה אחרונה ולעוף (כולל אותך מעומלנת ) נשיקות . אורבואר. http://www.youtube.com/watch?v=Seabi2DEc6o

22/09/2010 | 12:10 | מאת: מעומלנת

(:

22/09/2010 | 14:56 | מאת: צל

השאיפה לברדק ולכסח , כלומר זה תמיד מגיע לשם גם אם לא בכוונה . הנה אני אומר עכשיו . לעולם לא !

22/09/2010 | 15:28 | מאת: שקוף

אתה מרגיש חצוי ומזוייף בעולם הוירטואלי אז אתה חוזר לעולם "האמיתי" והצבוע שגם בו, מכורח ה"מציאות", אתה נאלץ לזייף את עצמך? לא קצת דבר והיפוכו? (אגב עולם אמיתי - מה זה כאן? לא אמיתי? פנטזיה? סיפור בדיוני? היי, יש ראיות שזה באמת קורה! כאן ועכשיו!)