התפרקות

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/09/2010 | 13:04 | מאת: מגה גלופלקס

אולי זה חילופי המזג, אבל כל המפרקים שלי אומרים שירה. כואב לי כל הגוף. כמאמר השיר "מותן ירך וגב...". מי התומך כאן?

20/09/2010 | 13:31 | מאת: שמחוש...

את/ה מכה אותנו שוק על ירך , חוששת שכאן עסקינן בכאבי הנפש ולא בדוי הגוף, אם כי מצויים במחוזותינו מספר דוקטורנטים שעיסוקם המשני הוא טיפול אלטרנטיבי בכאבי מפרקים על ידי כישוף בוהן כף הרגל דרכה חולפים להם עצבים פריפריים עם אופי מאד הפכפך שדי במבט זועם של עיניים ירוקות כמו של צל כמשל-ועף לו הכאב לשכינה אחרת או לשכנה אחרת.

20/09/2010 | 14:32 | מאת: צל

חופשי הפכפך ,הופך שולחנות ידוע !מהפכן ! כל יום טומן בחובו תקווה למשבר חדש . מחכה למשבר הבא , לזרוק מעלי הכל ,להתפטר למכור את הסובארו ולהתנזר מקפה שחור .

20/09/2010 | 23:15 | מאת: מגה גלופלקס

אז מי פה האלטרנטיבי? דוקטורנטים אומרים "נפשי", ה"נפשיים" אומרים דוקטורנטים. מסכימה לכישופים, לעיניים ירוקות, תולעים שחורות, נחשים ולחשים. רק שמישהו ייצק סיכה על מפרק הכתף וישיב לי את שמחת החיים המפוקפקת שלי.