אוף

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

21/03/2002 | 15:12 | מאת: אני

בחיי. איך נפטרים מהדתיה הזאת בפורום השני. היא כל כך מסגירה את עצמה בתשובות שלה.( כל השגיאות כתיב וה"תודה לאל")....

21/03/2002 | 15:21 | מאת: ש נ ה ב

היי האמת- שזו כבר לא הבעייה שלנו, כי לנו יש בית פרטי... אבל- היא מטרד, ומרגיז שרובינשטיין מתייחס אליה כאילו והבעיה שלה עומדת ברומו של עולם. מה- הוא לא זוכר שהיא כל פעם נכנסת עם בעייה כמעט זהה בתחפושות שונות?? מה- אין לו את הכישורים שלנו יש לראות מייד שמדובר באותה גברת?? אותי זה מצית.. מ -ו -ז- ר ש נ ה ב

21/03/2002 | 15:31 | מאת: כוכבית

שנהב חבל לך על העצבים תראי איזה בית חדש ונחמד יש לנו, ואפילו לא היינו צריכים לנקות ולהכשיר לפסח, קיבלנו אותו מוכן:-))) "והחמץ"" שישאר או שתישאר שם!