לוקי, אתה חדש פה, או אולי החלפת ניק

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/09/2010 | 01:47 | מאת: נוגה

בס"ד תכתוב מי אתה, ובאמת זה המי'יל שלך? לא נראה לי בכלל. או שאתה גר פה בפורום תמיכה הדדית.

02/09/2010 | 01:50 | מאת: נוגה

בס"ד אפשר לשאול מי אתה? חרדי? דתי? חילוני או כל דבר אחר?

02/09/2010 | 13:01 | מאת: לוקי

עכשיו את שואלת את השאלה הנכונה . מי אני .... לא , לא חרדי ולא חרד באופן כללי . האמת שאני לא יודע מה לענות לך , אמרו עלי כבר הכל , פסיכופט , מטריד , מענה , ועוד שלל טעיות על סמך ההטעיות . הכל כל כך מפתה , אני קצת מבולבל ולא יודע במה לבחור . אני מי שאת חושבת שאני זה אני . זה אני בתכלס שלך . אחזור על עצמי , אני זה מה שאת חושבת עלי . לא דתי אם כי אני מפריד ידוע בין דת לאלוהים . אני אדם מאמין בואי נאמר את זה ככה .השאלה במה . (כולנו מאמינים בני מאמינים אחרי הכל ) לא כוהן של דת של משה בישראל אבל בהחלט יכול להיחשב כ"כהן" דת כלשהי . בקיצור אני מאמין כלשהוא ,לא מנכס לעצמי עליונות , אני הוא "כל דבר אחר " .מתוך דברייך .

02/09/2010 | 13:09 | מאת: שלומי

למה הבן זוג חייב להיות אשכנזי? תאמיני לי שאין לזה שום קשר לשום כלום. יש אשכנזים חלאות ויש נשמות טובות וזה קיים בכל מיגזר ובכל עדה. בדיוק אותו דבר. העדה שממנו בא האדם, לא רלוונטי לשום דבר. הבנת? הרומנים גנבים המרוקאים עצבניים הפרסים קמצנים הפולניות רשעות הבלונדיות טפשות האשכנזים מניאקים היקים קשיי הבנה את יודעת מה כל החארטה הזה? זה נקרא: סטיגמה. ובלשון פשוטה: שטויות במיץ עגבניות. מה שאת צריכה לבדוק אצל גבר זה רק שלושה דברים בלבד: א: מידות טובות. ב: מידות טובות ג: מידות טובות. ולוקי הוא הרי צל ידידינו משכבר הימים כמובן. כותב מוכשר בטירוף הבחור.

02/09/2010 | 12:59 | מאת: לוקי

אני ? אני לא יכול לכתוב מה שאני לא יודע . המייל שלי זה כאן , וגם ה"מייל "שהיה לי השלכתי אותו לאבן העזאזל . אני גר כאן בשכירות ובכל רגע בעל הבית עלול לזרוק אותי אל הלא היה .

03/09/2010 | 01:30 | מאת: נוגה

בס"ד בכל אופן תודה על התשובה התומכת.

04/09/2010 | 01:11 | מאת: abc

אם את עובדת נסי ליצור קשרי ידידות בעבודה אם את נתמכת נסי קודם למצוא עבודה (גם אני מנסה למצוא עבודה) וגם אפשר להמשיך מהחברויות הוורטואליות שאת מציינת שהן קיימות ולפתח אותן לקשרים ממשיים. ביי, abc

04/09/2010 | 23:44 | מאת: נוגה

בס"ד הלוואי שהי'יתי נתמכת, בינתי'ים אני לא ומחפשת לפחות תמיכה וירטואלית