שלומי, שמחוש, צל מיכל ומור...חם לכם?

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/08/2010 | 17:10 | מאת: איריס

כפי שידוע לכולכם עברתי דירה...ולתומי, חשבתי שהמזגן בדירה הנוכחית, הוא מותרות!!!!!!!!!!!! בדירה הקודמת השתמשתי במאוורר 24/7בחודשים יולי אוגוסט...כעת אני בדירה שהיא מחצית הגודל אבל מאוד חשופה לשמש, ומאוד , מאוד חמה, כמו כבשן. חזרתי הביתה היום בצהוריים במיוחד כדי להדליק מזגן לחתולי הבית שלי...פחדתי שהם עלולים למות כאן מהחום, כמו שמתו העופות..(פתאום נפל לי האסימון, התפללתי בדרכי לכאן, שהם יתגברו עד שאגיע )...ושלא תחשבו שיש לי עודף כסף... הייתי בשמחה מעדיפה לטייל בקניון,חינם אין כסף. גם אתם הייתם משאירים מזגן דולק כל היום בשביל חיות הבית? מה אני יעשה כשיגיע החשבון חשמל?

02/08/2010 | 18:25 | מאת: צל

http://www.youtube.com/watch?v=E6Ftc4wWctI

02/08/2010 | 18:37 | מאת: איריס

אז, כל חצי שעה צריך להביא עוד גושי קרח? חשבתי על הרעיון, אבל זה יכול להיות בנוסף למזגן לא במקום