!!!!!!!לאיריס !!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

02/08/2010 | 00:29 | מאת: צל

מצאת לך מי שמתבייש !המצב קצת יותר מורכב , אני "מתבייש" (ואולי מתבייש היא ממש לא המילה המדויקת ) בעצמי ומעצמי. את השליחות האמיתית שלי עשיתי כבר, אם למדינה או לבית של אני –לפחות כמו שאני רואה את המציאות , יש לא מעט קברים של בני דודים על שמי .ואני על תקן של איש משפחה למופת עלק. ואם לעזוב את כל מה שלא שאלת והזכרת , אני לנופש נולד . מה שאני הספקתי לנפוש בימיי חיי שלי- אני מאחל לכל אחד ואחד מהצופים בפורום כאן כולל ההנהלה והמנקה. שזה בערך צופה אחד ויחיד .ואם לדייק יותר אז את הוא הא הצופה היחיד\ה כאן . מבלי לפגוע בכל המתחזים .:) אני נופש מלאן פעמים בשנה , התגובה המוזרה שלי נבעה מתוך התבוננות פנימית שלי על עצמי . אני מוציא את עצמי לשליחות של גניזה ושתיקה ! אני הבוס גם במקרה הזה ושלי . אני חושב על עצמי שאני טיפוס שנתפס לא טוב בעיני המקלידן , מתנשא , פוגע , ואף מגעיל . (וזה ממש לא חשוב לי אם יש על מה או שכן יש )את רואה ? אפילו עכשיו אני לא מצליח להתגבר . לפחות זה מה שאני חושב על עצמי כשאני קורא מה אני כותב כאן בזה המקום . כנראה שאני טיפוס של 4 עיניים ולא של עולם הרשת המבלבל .(חבל לי על הצופה היחיד והמיוחד ) יש והיו מקרים בהם אני מנסה וניסיתי לנשוך ולעקוץ את האגו של הכותב על מנת ולקבל פידבק טוב ובעיקר אמיתי יותר מן הצד השני , כנראה שאני מזדקן או סתם מוכיח את העובדה שאופי לא ניתן לשנות. אני וויי ,אני לא מצליח להתגבר על עצמי ולהיות יותר ענייני ולא לעקוץ ולפגוע בתגובות שלי . הכי גרוע שאני כבר לא חי עם זה בשלום כמו פעם . על כן אני חושב שמן הראוי , ש-אנשים כמוני יסתמו את הפה שלהם לעד וגמרנו (סביר שאני מחמיר וטועה –אבל , כאמור, אני מחליט לי ).אני לא מצליח להבין שאני כבר מזמן לא בחברת .......שכחתי וברח לי מה רציתי לומר . עכשיו הבנת או שאכה אותך בישבן עד שתביני ? אני לא עובר שום משבר... פשוט ..., אז אולי זה משבר של להודות על האמת ! יש לי הרגשה שעוד לא נתראה יקירתי – אני מודה שיש לי חולשה שממש מתחננים –פחחח סתם ! יאללה ביי .

02/08/2010 | 03:41 | מאת: שמחוש......

אז שתהייה לך מפח נופש. ביי.

02/08/2010 | 17:27 | מאת: איריס

את מקסימה, ושנונה כמו תמיד,מתה עלייך.

02/08/2010 | 16:56 | מאת: איריס

כן, באמת אתה יכול להתבייש בעצמך אבל במידה...תעשה הכל במידה ואל תגזים...אבל, אם תשים על כף המאזניים את התגובות שלך בפורום הזה שהביא תובנות, ותרמו לשמחת החיים של חברייך לפורום,ועל הכף השנייה, עלבונות ועקיצות שהם חלק מהחולשה שלך...אני יכולה לומר לך בוודאות שלדעתי הבילתי משוחדת, אתה תורם לטובה לאנשי הפורום, אז אני מזמינה אותך להשאר, ובמידה ותפגע בי אני אקח על עצמי לבקש מהנהלת הפורום לצנזר את הקטעים הפוגעים..אם זה נשגב מבינתך לעשות זאת לבד...אני יעזור לך, חינוך זה לא דבר פשוט, אז איך אני בתור אחת עם תואר שהיא יכולה כל בוקר ב7 לנגב בו את התחום?

02/08/2010 | 23:50 | מאת: צל

http://www.youtube.com/watch?v=fzn5O7BH2_4