דוח מצב

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/07/2010 | 11:04 | מאת: מיכל...

נכון שמצב האסונות במדינה מזעזע? נכון שזה בלתי נתפס? כמה משפחות קרועות ושבורות? כמה אנשים שבשניה אחת חרב עליהם עולמם? כמה ילדים יתומים...או מתים... מה קורה לנו?

28/07/2010 | 14:27 | מאת: שמחוש...

אין כל רווח בין יאוש ליאוש ,אפחלו לא פיסה קטנה של זמן איזה אדיוט רוצח את ילדיו,רק בגלל סכסוך עם אימם/ גרושתו. עוד לא הספקנו לעכל ידיעה זו כי פשוט לא ניתן לעכל וטראח הידעיה שחיילים נהרגים ברומניה-אלוהים רק הוא יודע או לא מה הם חיפשו שם באיזה נקיק בהרי הקפקטים. מעניין את התחת שלי מה הסיבה שהמסוק התנגש בהר. וועדות חקירה ? בדיקות? מסכנים עשרת הילדים שנותרו ביתמותם (חלקם עדיין עוברים), האם זה קורה רק לנו ? הנה בגרמניה נהרגו איזה 20 איש שרצו לחגוג את יציאתם מהארון. הם הוצאו מארוע זה בארונות מתים. יהייה טוב ? קדחת בתחת !!

29/07/2010 | 01:35 | מאת: צל

כלום לא קורה לנו מיכלוש , הכל קרה כבר קודם ביתר שאת . ואם לא הייתי מאוהב בך , הייתי כותב לך קצת יותר מזה . מואה. :)

29/07/2010 | 12:01 | מאת: שלומי

קראתי שאת האבא המטורף הרוצח מחזיקים באזיקים כל הזמן מחשש שיתאבד. ואני חושב לעצמי, אם הוא יתאבד זה יהיה אסון גדול? ולמה לא לתת לו להתאבד? בגלל שאין עונש מות במדינה ה"נאורה" שלנו, שמגיע לו בלי שום פקפוק, אז שיהרוג את עצמו. למה להחזיק אותו כל החיים במלון על חשבון המדינה?