בעלי בוגד בי שנה וחצי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

16/07/2010 | 20:25 | מאת: אודרי

שלום לכם אני בת 32 נשואה 10 שנים + 2 ילדים בעלי בגד בי שנה וחצי עם 2 בחורות שונות מהמשרד שלו. אני פגועה, כועסת ודי שבורה. זרקתי אותו מהבית, סיפרתי לילדים שאבא פגע באמא ושביקשתי ממנו לעזוב את הבית. אני לא ממש יודעת מה לעשות, האם בכלל לשקול לתת הזדמנות נוסת

17/07/2010 | 20:43 | מאת: שמחוש....

היי בגידות הן תופעה די נפוצה בקהילת הנשואים.כל מיני סטטיסטיקות מעלות שדי הרבה בני אדם נשואים בוגדים בבני זוגם. לא סיפרת מה אמר בעלך בקשר לכ העניין הזה. איך הוא מסביר את פשר בגידותיו. האם הוא רוצה להתגרש ? האם את רוצה להתגרש ? האם חוץ מנושא הבגידות (נושא נכבד בפני עצמו) התנהלו חייכם על מי מנוחות. כמובן שאיני מייעצת לך לעבור לסדר היום אך אם תספרי קצת יורת על תגובתו על חייכם כבשגרה נהייה יותר חכמים . בגדול ישנם הרבה זוגות שאחד מבני הזוג נתפס בבגידה והם המשיכות את חייהם כבני זוג. גם טבת הילדים צריכה להיות מונחת על כף המאזניים אך קודם כל חשבי על עצמך. שבוע טוב

19/07/2010 | 07:46 | מאת: שלומי

זה באמת כואב מאד. שמחוש שאלה שאלות נכונות שיכולות לעזור ואני גם קצת מסתקרן, כיצד גילית את זה? איזה דון ז'ואן. 2 בחורות שונות מהמשרד? מה הוא כזה שרמנטי? גם הבחורות הללו תת רמה. הן לא ידעו שהוא נשוי?